Ομιλία του Αλ.Τσίπρα στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πανίσχυρη μιντιακή και επικοινωνιακή ομπρέλα που έχει στηθεί για να προστατεύει τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη δεν μπορεί πια να κρύψει ούτε τα σκάνδαλα, ούτε την ανικανότητα, ούτε την ασυνεννοησία, ούτε τη fake αριστεία.

Διότι το να καλύπτει ψευδόμενους και απατεώνες Υφυπουργούς ή διωκόμενους για σκάνδαλα συμβούλους και συνεργάτες ή να διορίζει παντού σε κρατικές θέσεις με κριτήρια αναξιοκρατίας και πελατειακής δοσοληψίας, ήταν αναμενόμενο. Δεν μας εκπλήσσει.

Αλλά το να χειρίζεται με τόση ανευθυνότητα κρίσιμα εθνικά θέματα, είναι κάτι που ξεπερνά τη δυνατότητα της ανοχής μας. Διότι η ανευθυνότητά τους γεννά ανασφάλεια και εγκυμονεί σοβαρούς εθνικούς κινδύνους.

Δείτε εδώ όλη την ομιλία.

Ομιλία στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ

Η πανίσχυρη μιντιακή και επικοινωνιακή ομπρέλα που έχει στηθεί για να προστατεύει τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη δεν μπορεί πια να κρύψει ούτε τα σκάνδαλα, ούτε την ανικανότητα, ούτε την ασυνεννοησία, ούτε τη fake αριστεία.Διότι το να καλύπτει ψευδόμενους και απατεώνες Υφυπουργούς ή διωκόμενους για σκάνδαλα συμβούλους και συνεργάτες ή να διορίζει παντού σε κρατικές θέσεις με κριτήρια αναξιοκρατίας και πελατειακής δοσοληψίας, ήταν αναμενόμενο. Δεν μας εκπλήσσει.Αλλά το να χειρίζεται με τόση ανευθυνότητα κρίσιμα εθνικά θέματα, είναι κάτι που ξεπερνά τη δυνατότητα της ανοχής μας. Διότι η ανευθυνότητά τους γεννά ανασφάλεια και εγκυμονεί σοβαρούς εθνικούς κινδύνους. Ομιλία στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του #ΣΥΡΙΖΑ.

Gepostet von Alexis Tsipras am Mittwoch, 4. Dezember 2019