ΔΤ Αλ.Αυλωνίτη για Eπιστολή προς Φ.Κακαβίτσα 30.01.2020

Με αφορμή την ολοκλήρωση της θητείας του κ. Φοίβου Κακαβίτσα στο Γ.Ν.Ν. Κέρκυρας, ο Βουλευτής Κέρκυρας ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης απέστειλε στον πρώην Διοικητή, την ακόλουθη επιστολή:

ΠΡΟΣ
Πρώην Διοικητή Γ. Ν. Ν. Κέρκυρας
κο Φοίβο Κακαβίτσα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητέ Φοίβο,

Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω θερμά για την όλη συνεργασία μας και να σου ευχηθώ κάθε επιτυχία στα επόμενά σου επαγγελματικά βήματα. Επί των ημερών σου, το Νοσοκομείο της Κέρκυρας υπηρέτησε με σθεναρότητα τον κοινωνικό του ρόλου, παρέχοντας υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου και διαγνωσμένης επιστημονικής αξίας σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα, σε όσους είναι οικονομικά αδύναμοι. Γεγονός, που θεωρώ ότι επιμελήθηκες και προσωπικά με την ιδιότητα, του γιατρού που κατέχεις.

Παράλληλα, σε επίπεδο διοίκησης κατόρθωσες να απαλλάξεις τη σημερινή, διοικούσα αρχή από ένα τεράστιο οικονομικό βάρος και ειδικότερα, το χρέος των 1,7 εκ ευρώ, τα οποία λόγω των μνημονιακών περικοπών ανήλθαν έως και τα 4 εκατομμύρια. Ήταν, η υιοθέτηση μιας εναλλακτικής φιλοσοφίας που απέφερε στην κυριολεξία μία διαφορετική και πιο αισιόδοξη κατάσταση για την ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου της Κέρκυρας.

Είμαι βέβαιος πως και στο μέλλον, θα αφήσεις το θετικό σου αποτύπωμα σε όποια θέση σου εμπιστευτεί ξανά, η ελληνική Πολιτεία.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Αυλωνίτης Αλέξανδρος – Χρήστος
Βουλευτής Κέρκυρας ΣΥΡΙΖΑ