Δήλωση Αλ.Αυλωνίτη – Θαύμα της ζωής κερδίζει τον Κορωνοϊό – 19.11.2020

Θαύμα της ζωής κερδίζει τον Κορωνοϊό

Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε υπό το βάρος και της απειλής του αόρατου εχθρού του covid-19, στο θολό και γκρίζο τοπίο που κυριαρχεί στην καθημερινότητά μας, «έλαμψε» η είδηση της γέννησης  ενός μωρού  που η εγκυμονούσα μητέρα του νοσεί από Κορωνοϊό, στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας.

«Το θαύμα της ζωής» κέρδισε αυτόν τον ιό που έχει αναστατώσει και ανατρέψει το βίο μας και μας γέμισε με αισιοδοξία ότι ο άνθρωπος σε αυτόν τον ιδιότυπο «πόλεμο» θα είναι και πάλι ο τελικός  νικητής.

Αισθάνομαι την ανάγκη απευθυνόμενος στους γονείς να επισημάνω ότι αντιμετώπισαν αυτήν τη συγκυρία με υπευθυνότητα, θάρρος και σοβαρότητα, τρεις απλές λέξεις που ενσωματώνουν το δυνατό μήνυμα υπέρ της ζωής που πρέπει να φτάσει σε όλη την ελληνική κοινωνία.

Ταυτόχρονα, να τους ευχηθώ να ζήσει το νέο μέλος της οικογένειάς τους, να είναι τυχερό και καλότυχο στη ζωή του, όπως όλοι τους.

Επιθυμώ όμως να καταθέσω τον απέραντο σεβασμό μου και την εμπιστοσύνη μου στους άξιους επιστήμονες γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου της Κέρκυρας, οι οποίοι επικύρωσαν για μια ακόμα φορά ότι, είναι όντως οι ήρωες του Εθνικού Συστήματος Υγείας και εν προκειμένω, οι άνθρωποι στους οποίους στηρίζεται η λειτουργία του Νοσοκομείου μας με τεράστια προσφορά στην Κερκυραϊκή κοινωνία.

Από το Γραφείο Τύπου